kovo 28, 2012

|Anime| Steins;Gate.




Pavadinimas:   Steins;Gate
Žanrai:             fantastika, komedija, drama, trileris
Režisierius:      Hiroshi Hamasaki / Takuya Sato
Studija:           White Fox
Transliacija:     2011.4.6 - 2011.9.14
Trukmė:          24 serijos x 25 min.
Siųstis:     torentas        



Šį mėnesį pradėjus žiūrėti animacinį serialą Steins;Gate, tiesiog įnikau į jį. Tai pats geriausias mano iki šiol matytas anime, kadangi 99% jo yra tikri faktai |Nors ir šiek tiek pakeisti vardai|. 


Su visais veikėjais lengva sugyvent,nors iš pradžių gana erzino tas nesveikas blogdarys mokslininkas, Okabe Rintarou, kuris iš tiesų labai kilnus, o jo "priepuoliai" pasirodo tik apsisaugojimas nuo baimės. Apskritai jis labai įdomus veikėjas, tačiau jo riksmai ir išsigalvojimai pradžioje kiek nervino.

Labiausiai iš veikėjų patiko Mayuri dėl savo lengvabūdiškumo, kartais net bukumo ir žiauriai mielo pasisveikinimo- tutturuu~ , bei Makise Kurisu, kadangi man labai patinka suaugusios tsundere tipo merginos.|Tokios šaltos, protingos ir pamažu 'šiltėjančios'|

Mayuri- tutturuu~ 

Be iš pirmo žvilgsnio išprotėjusio mokslininko ir jo vaikystės draugės ir merginos-genijaus, dar yra ir , kaip Okabe sako- Super Haker -Daru, transvestitas, kovotoja-keliautoja laiku, bei daug kitų įdomių personų, kurie  labai gerai atskleisti.
Vos tik pradėjus žiūrėti, atrodė jog bus įprastinis mokslinės fantastikos haremas, tačiau visa istorija ne tik nustebino, bet ir pamokė daug dalykų.

Net pradėjau domėtis CERN, John Titor, skandinavų mitologija, bei kitais dalykais.

Būūtinai pažiūrėk, jei mėgsti anime!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą